jeudi, janvier 26, 2006

Tarte Tatin au Mangue!





J'ai desirée toute simplement de partager cette recette en remplacent la pommes avec de la mangue. Si par hazard vous passez sur mon blog et desirez de savoir comment j'ai les confectionée, laissez moi en message. Si votre caramel est trop sec, essayez de arroser d'un peu de jus d'ananans! Dans cette recette j'ai utilisée trois mangues.


I would like to share this dessert out of a famous french recipes. According to what i have read, just don't remember the name of the book. The story is aboutMademoiselle Tatin made mistakes about her tarte making. Instead of putting the pastry base in the pan, she disposed of the apple and other ingredients then cover the pan with the pastry. Realizing her mistakes, it was too late to make another dessert so she just decided to invert the tart on a plate. This tarte is good serve warm, not too hot and i prefer it with a scoop of ice cream. If any one pass by and interested of this dessert just let me know. (I don't actually follow cookbooks. I mean some of my prepared dishes.

5 commentaires:

rlf a dit…

T'es super Sha! If i'll learn about the modification.. can i put you on my list? Padalhan kita post card!
Sure you can come, dala kang baon ha! Ha ha ha ha. Biro lang.

rlf a dit…

bridgitte, tu doit essayer avec la mangue, delicious!!Miam... Mon mari n'aime pas la mangue à adoré cette tarte. J'ai vu le reportage d'envoyer especial sur Guyane-les chasseur d'or! Impressionant!

rlf a dit…

Bridgitte, muchas gracias de tu visitas. Hasta luego, hoy, voy a cucinar empanaditas pero con pollo!

Dorian Nieto a dit…

Tatin à la mangue !!! je prends !!!

rlf a dit…

doriannn, vous avez ll'interet d'essayer! C'est très bon! Et vraiment original! Merci de votre passage.